NUORET RAIKKAAT TUULET BAN MAI SAWAN-OPPILASKODISSA

NUORET RAIKKAAT TUULET BAN MAI SAWAN-OPPILASKODISSA
 Tänään 17:44 | Muokkaa muistiinpanoasi | Poista
Eilen, 27.2 2010, oli BMS-oppilaskodissa läksiäisjuhla 8:lle oppilaille.Tilaisuudesta muodostui erittäin lämminhenkinen, liikuttava ison perheen juhla. Jumalan Pyhä Henki oli siunaamassa meitä kaikkia !
Kahdeksan nuorta lähtee monen vuoden uurastuksen jälkeen pois oppilaskodista etsimään seuraavaa elämänvaihetta. 6 tyttöä on suorittanut lukion ja kaksi poikaa ylä-asteen.

Oppilaskodin johtaja Somphon Sunsathian ( " Myphon " ) toivotti kodin väen tervetulleeksi. Tilaisuus alkoi erittäin maukkaalla ilta-aterialla. Ja kyllä ruoka maistui nuorille ! Voi että he söivät. Kyllä se diabeetikollekin maistui liian hyvin. Illallisen jälkeen laulettiin sydämellisiä lauluja lähtijöille.

Allekirjoittanut sai tehtävän rohkaista heitä eteenpäin elämän seuraavan vaiheeseen ja kaidalla tiellä.
Jokaiselle lukiolaiselle luovutettiin oppilaskodin muistolahja, vaalean turkoosi T-paita jossa oli oppilaskodin logo. Tunnelma vain tiivistyi. Monet eri lapset innostuivat spontaanisti laulamaan omia laulujaan lähtijöille ja pitivät lyhyitä kiitospuheita " isoille siskoille ja -veljille" ! Halattiin, itkettiin ja naurettiin ! Sisarakkaus oli liikuttavan lämmintä ! ( Katso kuvia ).

Johtaja, keittäjä Laan ja apulainen Sirirak puhuivat lähtijöille lämpimästi ! Viileässä illassa tarjottiin meille lämmintä hedelämäkeittoa ja lapsille jaettiin vielä suklaavohveleita ! Oli ihanaa seurata, miten isot pojatkin nauttivat, kun saivat kantaa sylissään Myphonin siskon vauvaa ja muita henkilökunnan lapsia, jotka olivat mukana. TODELLA IHANA PERHE ! Tuula ja minä nautimme tilaisuudesta kolme tuntia.

Kiitos Rakkaat Ystävät Esirukoksistanne !

Ulf-Matthew Majabacka

Leave a comment